Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Musical.ly  az új őrület Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. április 26.
ImageBiztosan láttál már olyan fiatal lányt az utcán, aki ritmusosan lóbálva a fejét hangtalanul tátogott, miközben az egyik kezével lelkesen mutogatott, a másikkal pedig próbálta felvenni e produkciót a telefonjával. - Ez kérem egy új őrület megnyilvánulása, amely egy applikációhoz kötődik.
Tovább...
 
Alkot a család címmel hirdet rajzpályázatot a SZÉNA Egyesület Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. április 26.
Image2018 a Családok éve, melyhez kapcsolódóan a SZÉNA Egyesület kiemelt programokat szervez. Céljuk, hogy ezzel az akcióval felhívják a figyelmet a családra, a családi értékekre.
Tovább...
 
Egyenesben a Velencei Vágta Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. április 25.
ImageMint arról már korábban beszámoltunk, az idén, július 1-jén kerül első alkalommal megrendezésre a Nemzeti Vágta helyi előfutama, a Velencei Vágta. A régió egyik kiemelt eseményének szervezése gőzerővel folyik. A főszerep egyelőre a földmérőké és a szervezőké.
Tovább...
 
Két nap az ókorban: Floralia Gorsiumban Nyomtatás E-mail
Írta: Váradi Imre   
2018. április 25.
Septimius Severus császár és kíséretének látványos bevonulása, gladiátorok küzdelme, római légiók csatái, ókori témájú játékok és foglalkozások, színházi előadás, valamint római kori esküvő segítségével tehetünk időutazást a római korba: a Gorsium Régészeti Park idén is Floraliának ad helyet április 28-án és 29-én.
Tovább...
 
Felvételit hirdet a Zeneiskola Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. április 25.
ImageFelvételit hirdet a Hermann Zeneiskola. Meghallgatásra várják a gyerekeket szerdától péntekig délután 14-18 óra között. Több hangszer közül lehet választani, mint például a fuvola, a cselló vagy a cimbalom. Az alkalmassági feladatok között egyszerű ritmusgyakorlat és éneklés szerepelnek.
Tovább...
 
Új járdák a Köfémen - májusban kezdődik a Zombori út felújítása Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2018. április 25.
ImageKét szakaszon is elkészült az új járda a Köfém lakótelepen. A 24-26. szám előtti szakaszon és a 39-42. szám előtt is új járdát építettek. A beruházások műszaki átadását tegnap reggel tartották, ahol a Városgondnokság, a szolgáltatók és a kivitelező szakemberei mellett Dr. Dienesné Fluck Györgyi önkormányzati képviselő is ott volt.
Tovább...
 
Úgy örülök, mint egy bölénycsorda a víznek hat hét után! Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. április 25.
ImageKülönleges születésnapi ajándékokat kapott a 8 éves mozgássérült Richárd: Richter Flórián cirkuszművész kerekesszéket készíttetett számára, és a televízión keresztül tolmácsolta jókívánságait. Az ajándékozáshoz egy speciális futóbiciklivel és játékkal csatlakozott dr. Cser-Palkovics András polgármester, valamint Spányi Antal megyés püspök is megfogalmazta születésnapi gratulációját, amit egy legókészlettel adott át a kisfiúnak.
Tovább...
 
Emlőszűrés - Fehérváron és Dunaújvárosban Nyomtatás E-mail
Írta: Csathó Barna   
2018. április 25.
ImageA székesfehérvári szakrendelésre várják mammográfiai vizsgálatra a Sukorón, továbbá a Nadapon élő, szűrésre hívott hölgyeket. A mobil szűrőkamionban Dunaújvárosban várják a szakemberek a meghívóval rendelkezőket.
Tovább...
 
Új játékok szülői és képviselői összefogásból Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2018. április 24.
ImageA Felsővárosi Óvoda 30. felnőtt farsangi báljának bevételét sporteszközök vásárlására fordították, továbbá a Plastobo Sportszergyártó Kft. futóbicikliket, az Alba Triatlon Sportegyesület pedig trambulint, labdákat és állítható gátakat adott az óvodának. A gyermekek mindennapjait színesítő eszközöket a napokban adták át.
Tovább...
 
Hulladékból alkottak Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2018. április 24.
ImageŰrrakéta-kilövő állomás joghurtos pohárból és fóliahengerből, madáretetőként újjászületett mosószeres flakon, teásdoboz házikó is volt az "Alkoss hulladékból!" pályázatra érkezett alkotások között. Az óvodások és kisiskolások alkotásaiból most nyílt kiállítás a Széphő Zrt. székházában.
Tovább...
 
Természet- és történelemtudósok III. Béla királyról Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2018. április 24.
„III. Béla és kora” címmel rendeztek nyilvános konferenciát Székesfehérváron. A „Teste Fehérvárott nyugszik – III. Béla király (1172–1196)" című tárlathoz kapcsolódó tudományos tanácskozáson két szekcióban, tegnap délelőtt a természettudományos kutatók eredményeit ismerhették meg az érdeklődők, délután a történészek mutatták be III. Béla király uralkodásának jelentősebb mozzanatait.
Tovább...
 
<< Első < Előző 971 972 973 974 975 976 977 978 979 980 Következő > Utolsó >>

Eredmények 10693 - 10703 / 20492